Residentie

Residentie

Onze voornaamste dienst is het begeleiden van hooggekwalificeerde ondernemers en investeerders zoals u door het complexe maar zeer lonende proces van het verkrijgen van een tweede verblijfplaats.

 Residency

Dubbele Residentie

Waarom is dit de hoeksteen van onze dienstverlening? Omdat het verkrijgen van een tweede verblijfplaats niet slechts een "gemak" is, maar een strategische zet met veelzijdige voordelen. Het wordt steeds meer een plan A dan een plan B. Het is geen overdrijving om te zeggen dat een tweede verblijfsstatus een transformerende ervaring kan zijn, met fiscale, persoonlijke en professionele voordelen.

Maak echter geen illusie; het verkrijgen van een tweede verblijfplaats is geen 'one-size-fits-all' of een 'kant-en-klare' oplossing.

Contacteer Ons
Residentie

De Voordelen van een Tweede Verblijf

Wereldwijde Levensstijl

Zie Meer

Een tweede verblijf is niet zomaar een visum; het is een deur naar de wereld. Of je nu wilt wonen, werken of met pensioen wilt gaan in een ander land, het verkrijgen van een tweede verblijf is de eerste stap om die droom werkelijkheid te maken.

Belastingoptimalisatie

Zie Meer

Een tweede verblijf staat niet gelijk aan fiscale residentie, maar het legt wel de basis ervoor. Zodra je een verblijfsvergunning hebt, ontgrendel je het potentieel voor slimmere belastingplanning, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor vermogensbehoud.

Vermogens- en Risicodiversificatie

Zie Meer

Door deel te nemen aan sommige verblijfsprogramma's wordt je vaak uitgenodigd, of soms zelfs verplicht, om te investeren in je nieuwe thuisland. Dit is niet slechts een vereiste, maar een kans om je investeringsportfolio geopolitiek te diversifiëren, waardoor je vermogen wordt beschermd tegen economische volatiliteit.

Efficient
Process

De Slimme Zet: Inzicht in Tweede Verblijven met Emifast

De Echte Informatie Over Tijdelijke en Permanente Verblijfsvergunningen

Tijdelijke Verblijfsvergunningen

Meer Dan Alleen Een Steunpunt

Tijdsbestek

 Dit varieert per land. In sommige landen krijg je mogelijk één jaar, terwijl andere landen tot vijf jaar of langer kunnen bieden.

Dagen in het Land

 De meeste landen vereisen dat je een bepaald aantal dagen blijft om je tweede huis te behouden. Bijvoorbeeld, enkele dagen per jaar zijn voldoende in landen als Panama of Colombia.

De Volgende Stap

Vaak is een tijdelijke verblijfsvergunning de eerste stap naar het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning.

Meestal Permanent

Meestal betekent een "permanente" verblijfsvergunning precies dat. Je hoeft het bijna nooit te vernieuwen.

Uitzonderingen

De V.S. kan lastig zijn. Je kunt je permanente status verliezen als je er niet het grootste deel van het jaar woont.

Geen Verplichtingen

Met een programma zoals het Gouden Visum van Griekenland, investeer je $250.000 in onroerend goed en krijg je een "echte" permanente verblijfsvergunning - zonder verplichtingen. Bovendien betaal je geen belasting als je er niet woont.Kortom, de regels kunnen sterk verschillen, afhankelijk van waar je wilt verhuizen.

Contacteer Ons
Features

Een Verblijfsvergunning hebben ≠ Fiscale Verplichtingen of Voordelen

Hoe je Belastingplichtige Wordt

Het Ideale Scenario: Landen met Lage of Geen Belasting

Alles Samenvoegen