Tax-Free Investments
Tax-Free Exchanges
Contact us today to explore how our tax-free services can help you optimize your financial position and achieve your long-term financial objectives. Let us partner with you on your journey to financial success.
Experience

Lower taxes, invest wisely, strategise wealth and create freedom

Contacteer Ons
Efficient
Process

Ons Efficient Process

Wij helpen ondernemers, investeerders, vermogende individuen en freelancers bij het ontwikkelen van een succesvolle strategie via onze unieke methode. Met deze stappen kunt u meer van uw eigen kapitaal behouden, de creatie van rijkdom versnellen en uzelf beschermen tegen onzekerheden.

1

We hanteren methoden zoals internationale bedrijfsstructuren, buitenlandse bankrekeningen en volledig wettige belastingtechnieken om te helpen bij het vergroten van rijkdom.

2

Veranker uw blijvende vooruitgang met een verblijfsvergunning in een ander land, aangevuld met een dubbele nationaliteit als waarborg voor uw onderneming en vermogen.

3

Met de middelen die u hebt bespaard, heeft u de mogelijkheid om deze terug te investeren in uw onderneming of te beleggen in veelbelovend buitenlands vastgoed in een zeer veilige faciliteit.

Contacteer Ons
Doel

Ons Doel

Het is ons doel om ondernemers te ondersteunen op hun weg naar financiële vrijheid door deskundige begeleiding en het implementeren van juridisch solide, zeer effectieve en op maat gemaakte bedrijfsstructuren.  We streven ernaar hun vertrouwde adviseurs te zijn en bieden uitgebreide ondersteuning tijdens het hele proces, zodat ze hun financiële doelen met vertrouwen en succes kunnen bereiken.

Over Ons
Efficient

Onze efficiënte vooruitgang:

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers en investeerders door het ontwikkelen van een succesvolle strategie met behulp van onze onderscheidende methode. Onze aanpak stelt je in staat om een groter deel van je kapitaal te beschermen, de creatie van rijkdom te versnellen en jezelf te beschermen tegen onvoorspelbare omstandigheden.

Process
1

Door gebruik te maken van offshorebedrijven, buitenlandse bankrekeningen en legitieme belastingstrategieën stellen we je in staat om je vermogen te maximaliseren. Onze klanten hebben succesverhalen meegemaakt waarbij hun inkomen bijna verdubbelde.

2

Ga voor succes op lange termijn door een tweede verblijfsvisum in een ander land te verkrijgen. Het opent nieuwe horizonten voor groei, stabiliteit en een schat aan mogelijkheden.

3

Wij bieden uitgebreide begeleiding van A tot Z, zowel tijdens als na het oprichtingsproces. We zijn toegewijd aan uw succes en ons toegewijde team is altijd beschikbaar om u te helpen met elk aspect van uw bedrijf. We zijn er om u de hulp te bieden die u nodig hebt om te gedijen.

Waar we actief zijn

Onze activiteiten strekken zich uit over de hele wereld, naar talloze landen en continenten. Van Noord-Amerika tot Europa, van Azië tot Afrika en verder. We zijn wijdverspreid aanwezig. Waar u zich ook bevindt, wij zetten ons in om onze diensten en expertise aan te bieden om uw financiële doelen te bereiken.

Onze klanten

Klanten

Ondernemers

Ondernemers met een jaarinkomen van meer dan een half miljoen dollar of een nettovermogen van $1 miljoen. Dit kan verdiend worden door affiliate marketing, e-commerce, (marketing)bureaus, consultancy, werving en selectie of alles wat goed geld oplevert.

1

Investeerders

Individuen met een jaarinkomen van meer dan een half miljoen dollar en/of met een nettovermogen van $1 miljoen in diverse activa.

2

Freelancers

Freelancers met een duurzaam inkomen van $100.000 per jaar die hun belastingssituatie willen optimaliseren terwijl ze hun levensstijl verbeteren.

3