+971 58 543 7712
info@emifast.com
+31 20 808 11 45
UK

UK

Business

Business Structures UK

Een UK Limited Liability Partnership, of LLP, is een juridische entiteit die de flexibiliteit van een partnerschap biedt, terwijl het de hoeveelheid geld beperkt die de leden kunnen worden gevraagd te betalen in geval van schulden. Deze structuur wordt vaak gekozen door bedrijven die zich in het VK willen vestigen vanwege de fiscale voordelen en het gemak van beheer. Veelgestelde vragen over LLP's zijn onder andere hoeveel leden nodig zijn voor de oprichting en welke aansprakelijkheidsbescherming het biedt.

Voordelen

Voordelen van een UK LLP

Beperkte aansprakelijkheidsbescherming voor partners.

Zie Meer

Partners genieten van beperkte aansprakelijkheidsbescherming. Dit betekent dat hun persoonlijke bezittingen worden beschermd tegen zakelijke schulden en verplichtingen, wat een essentiële financiële zekerheid biedt voor partners.

Flexibiliteit in management- en eigendomsstructuur, zodat partners hun rollen binnen het bedrijf kunnen aanpassen.

Zie Meer

Een LLP biedt aanzienlijke flexibiliteit in hoe partners het management binnen het bedrijf vormgeven. Deze aanpasbaarheid stelt partners in staat om hun rollen en eigendoms aandelen aan te passen wanneer dat nodig is, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende zakelijke regelingen en samenwerkingsverbanden.

Een UK LLP wordt erkend als een aparte rechtspersoonlijke status.

Zie Meer

Deze aparte juridische status verleent de LLP bepaalde rechten en verantwoordelijkheden, waaronder het vermogen om contracten aan te gaan, eigendommen te bezitten en in haar eigen naam te procederen of te worden aangeklaagd.

UK LLP

Hoe kan Emifast u helpen bij het opzetten van een UK LLP?

Emifast biedt u deskundige begeleiding en hulp bij het opzetten van een UK Limited Liability Partnership. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat aan alle wettelijke vereisten wordt voldaan, van het registratieproces tot het opstellen van de partnerschapsovereenkomst. We bieden ook aanvullende diensten, zoals een geregistreerd kantooradres en de diensten van een vertegenwoordiger van de leden, om het opzetten van uw bedrijf nog soepeler te laten verlopen. 

Bij Emifast zijn we er trots op concurrerende prijzen te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit of service. Onze transparante tariefstructuur zorgt ervoor dat er geen verborgen kosten of verrassingen zijn, zodat u met een gerust hart met ons kunt samenwerken.

Services

Onze diensten voor het oprichten van een UK LLP

Als het gaat om het oprichten van een UK LLP, hebben we de expertise en ervaring die nodig is om een soepel proces te garanderen. Onze diensten omvatten het opstellen van alle noodzakelijke oprichtingsdocumenten en het indienen ervan bij Companies House namens u. We bieden ook een dienst voor een geregistreerd kantooradres voor uw nieuwe bedrijf, zodat u vanaf dag één legaal kunt opereren. 

Daarnaast kunnen we u helpen bij het openen van een bankrekening voor uw nieuwe bedrijf en het verkrijgen van eventuele benodigde vergunningen of vergunningen. Met onze hulp is het oprichten van een UK LLP nog nooit zo eenvoudig geweest.

Veelgestelde vragen over UK LLP's

Wat zijn de fiscale implicaties van een UK LLP?

Kunnen buitenlanders een UK LLP oprichten?

Wat zijn de aansprakelijkheidsbeschermingen van een UK LLP?

Andere belangrijke punten om op te merken over het oprichten van een UK LLP als buitenlander zijn: