+971 58 543 7712
info@emifast.com
+31 20 808 11 45
Bulgaria

Bulgaria

LLC

Limited Liability Company (LLC)

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, of LLC, is een veelgekozen bedrijfsstructuur in Bulgarije. Het biedt een juridische entiteit met beperkte aansprakelijkheid voor haar aandeelhouders, waardoor hun persoonlijke bezittingen beschermd blijven tegen de schulden en verplichtingen van het bedrijf. Een LLC combineert de voordelen van een vennootschap en een naamloze vennootschap, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Voordelen

Voordelen van een LLC in Bulgarije

Beperkte Aansprakelijkheid Bescherming

Een van de belangrijkste voordelen van een LLC is de beperkte persoonlijke aansprakelijkheid voor haar aandeelhouders. Uw persoonlijke bezittingen zijn gescheiden van de schulden en verplichtingen van het bedrijf, waardoor uw financiële zekerheid wordt gewaarborgd.

Flexibel Eigendom en Beheer

Een LLC in Bulgarije kan in handen zijn van één of meerdere aandeelhouders, waardoor er flexibiliteit is in besluitvorming en zorgvuldigere bedrijfsvoering.

Eenvoudige Oprichting

Het oprichten van een LLC in Bulgarije is een eenvoudig proces met minimale bureaucratie en een relatief korte registratietijd.

Belastingvoordelen

LLC's in Bulgarije profiteren van een gunstig fiscaal regime, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bedrijven die hun belastingdruk willen optimaliseren.
Services

Onze Diensten voor het Oprichten van een LLC in Bulgarije

Juridisch Advies

Bedrijfsregistratie

Statuten

Belastingplanning en Compliance

Geregistreerd adres

Bankrekening Opzetten

Bulgarije's strategische ligging op het kruispunt van Europa en Azië, samen met het gunstige ondernemingsklimaat, maakt het een aantrekkelijke bestemming voor ondernemers en investeerders. Het land biedt talrijke mogelijkheden voor groei en uitbreiding, en een LLC kan dienen als het ideale voertuig om uw zakelijke ambities te verwezenlijken.
Met een diepgaand begrip van het juridische en zakelijke landschap in Bulgarije, zet ons team zich in om een soepele en succesvolle oprichting van uw LLC te garanderen. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en transparante processen, zodat u een uitgebreid inzicht heeft in elke stap van het proces.