+971 58 543 7712
info@emifast.com
+31 20 808 11 45
Dubai

Business Structures Dubai

We hebben een gedurfde visie om traditionele bedrijfsstructuren te transformeren en bedrijven naar een toekomst van onbeperkte financiële efficiëntie te stuwen. Onze eersteklas diensten voor het opzetten van een bedrijf, geleid door vertrouwen en effectieve communicatie, zijn ontworpen om een opmerkelijke groei te ontketenen. Volg ons op de weg naar ongeëvenaard succes en ontgrendel nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf.

Freezone

Freezone Companies

Een bedrijf in een vrije zone in Dubai is een bedrijfsentiteit die opereert binnen de aangewezen vrije zones van de stad. Deze zones bieden tal van voordelen, waaronder 100% buitenlands eigendom en vrijstelling van belastingen zoals vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.  

Om een bedrijf in een vrije zone op te richten, moeten ondernemers een aanvraag indienen bij de relevante autoriteit, een bedrijfsvergunning verkrijgen, een bankrekening openen en voldoen aan andere wettelijke vereisten. 

Een van de belangrijkste voordelen van het opzetten van een bedrijf in een vrije zone in Dubai is de toegang tot infrastructuur en faciliteiten van wereldklasse die de bedrijfsactiviteiten verbeteren. Bovendien profiteren bedrijven van gestroomlijnde procedures voor het verkrijgen van vergunningen en licenties.  

Er zijn verschillende soorten vrije zones beschikbaar in Dubai voor specifieke sectoren of industrieën, zoals gezondheidszorg of technologie, en ondernemers kunnen er een kiezen die past bij hun bedrijfsdoelstellingen.

Process

Het opzetten van een Free Zone Company in Dubai kan een spelbreker zijn voor ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden in de VAE. Met 100% buitenlands eigendom en controle zijn bedrijven vrij om te opereren zonder lokale sponsor of partner.

Bovendien betalen bedrijven geen vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting, wat een omgeving creëert die groei en ontwikkeling stimuleert.

De vrijstelling van douanerechten voegt nog een laag van besparingen en gemak toe voor bedrijven die goederen uit het buitenland willen importeren.

Voordelen

Jouw voordelen:

In combinatie met toegang tot infrastructuur en logistieke diensten van wereldklasse, bieden de Free Zones van Dubai een ideaal platform voor zowel startende als gevestigde bedrijven om te floreren, en bieden ze mogelijkheden van het openen van een bankrekening tot het verkrijgen van een bedrijfsvergunning binnen enkele dagen.

100% buitenlands eigendom en controle

Zie Meer

Freezone-bedrijven bieden een unieke zakelijke opzet waarmee individuen of entiteiten kunnen genieten van 100% buitenlands eigendom en controle over hun bedrijven.

Geen vennootschaps- of inkomstenbelasting

Zie Meer

Bedrijven die actief zijn binnen deze aangewezen economische zones zijn niet verplicht om belasting te betalen over hun winsten of persoonlijke inkomsten.

Vrijstelling van douane en accijnzen

Zie Meer

Bedrijven die actief zijn binnen deze aangewezen zones hoeven geen invoer- of uitvoerrechten te betalen over hun goederen.

Toegang tot infrastructuur en logistieke diensten van wereldklasse

Zie Meer

Freezones zijn strategisch uitgerust met geavanceerde faciliteiten, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven die een aanwezigheid in de regio willen vestigen.

Mainland

Mainland company

In Dubai houdt de oprichting van een bedrijf op het vasteland in dat er een bedrijfsactiviteit wordt opgezet in de commerciële gebieden van de stad. Ondernemers kunnen voordeel halen uit deze manier van oprichten omdat ze dan 100% eigenaar zijn en toegang hebben tot een breder scala aan commerciële licentieactiviteiten. Het vereiste kapitaal voor de oprichting van een bedrijf op het vasteland is ook relatief lager in vergelijking met andere regio's in de VAE, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor bedrijven die zich in Dubai willen vestigen.

Bij het oprichten van een bedrijf op het vasteland moeten ondernemers zich houden aan bepaalde richtlijnen van het Department of Economic Development (DED). Dit omvat het kiezen van een geschikte bedrijfsstructuur en het verkrijgen van de nodige goedkeuringen voordat de commerciële activiteiten van start gaan. Bedrijven die verschillende soorten commerciële activiteiten willen uitvoeren, wordt aangeraden deskundig advies in te winnen over hun specifieke vereisten voordat ze verdergaan met het oprichten van een bedrijf.  

Voordelen

Voordelen

100% buitenlands eigendom toegestaan

Zie Meer

In tegenstelling tot veel andere locaties staat Dubai's mainland toe dat u volledig eigenaar bent van en controle heeft over uw bedrijf, waardoor internationale investeerders de kans krijgen om hun ondernemingen volledig te beheren.

Toegang tot een bredere markt binnen VAE

Zie Meer

Een mainland bedrijf biedt toegang tot de gehele VAE-markt, waardoor u uw bedrijf kunt uitbreiden en een breder klantenbestand kunt bereiken in alle emiraten, wat het groeipotentieel vergroot.

Zaken doen met overheidsinstanties

Zie Meer

Mainland bedrijven hebben het voordeel dat ze kunnen meebieden op overheidsopdrachten en kunnen deelnemen aan openbare aanbestedingen, wat lucratieve kansen biedt voor degenen die willen samenwerken met overheidsinstanties.

Geen minimumkapitaal vereist

Zie Meer

Dubai's mainland legt geen minimum kapitaalvereiste op, wat flexibiliteit biedt aan bedrijven om hun middelen toe te wijzen op basis van hun unieke behoeften en bedrijfsplannen.

Dubai

Soorten bedrijven op het vasteland in Dubai

Limited Liability Company

Civil Company

Sole Proprietorship

Onze diensten voor bedrijfsoprichting op het vasteland in Dubai

Onze diensten voor het oprichten van een bedrijf op het vasteland van Dubai bieden oplossingen op maat voor de unieke behoeften van je bedrijf. Ons team van experts begeleidt je bij elke stap van het proces, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke registratie. We begrijpen dat elk bedrijf specifieke eisen heeft en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan.

Bij Emifast bieden we uitgebreide deskundige begeleiding en assistentie tijdens het hele proces van de oprichting van een bedrijf. Onze ervaren professionals hebben een grondige kennis van de lokale wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw bedrijf vanaf de eerste dag correct wordt opgezet. Met onze kennis en expertise kunt u erop vertrouwen dat wij alle uitdagingen en obstakels die zich tijdens het oprichtingsproces kunnen voordoen, zullen aanpakken.

Offshore company

Offshore company

Een offshore bedrijf in Dubai verwijst naar een bedrijfsentiteit die gevestigd is in een aangewezen offshore jurisdictie binnen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Offshore jurisdicties zijn specifieke gebieden binnen een land die een gunstig belasting- en regelgeving klimaat bieden voor bedrijven.

Dubai kiezen

Dubai kiezen voor offshore bedrijfsoprichting

Dubai is een ideale locatie voor offshore bedrijfsoprichtingen vanwege de bedrijfsvriendelijke omgeving, belastingvoordelen en strategische ligging. Met vrije zones zoals Ajman die unieke stimulansen bieden en een gestroomlijnde aanpak voor het opzetten van een bedrijf, kunnen ondernemers profiteren van lagere kosten en een grotere flexibiliteit in het beheren van hun activiteiten. Bovendien worden er geen inkomsten- of vennootschapsbelastingen geheven op offshorebedrijven die in deze vrije zones actief zijn, waardoor bedrijven aanzienlijke besparingen kunnen realiseren terwijl ze toch aan de hoogste compliance-eisen voldoen.

Van het kiezen van de juiste juridische structuur tot het verkrijgen van licenties en vergunningen, wij zetten ons in om uw succes in dit bloeiende economische centrum te garanderen. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide diensten en ontdek waarom wij een betrouwbare partner zijn voor ondernemers die zich in Dubai willen vestigen. Met onze diepgaande kennis van het lokale zaken landschap en oog voor detail kunnen we je met gemak door elke stap van het proces loodsen.

Voordelen

Voordelen

Een bedrijfsvriendelijke omgeving

Zie Meer

De overheid van Dubai ondersteunt actief bedrijven, bevordert innovatie en groei.

Belastingvoordelen

Zie Meer

Dubai biedt aantrekkelijke vennootschapsbelastingtarieven en, opvallend, geen persoonlijke inkomstenbelasting.

Strategische locatie

Zie Meer

Dubai ligt op het kruispunt van drie continenten en fungeert als een belangrijk wereldwijd handels- en transportknooppunt, met toegang tot diverse markten.

Onze diensten

Onze diensten

Onze offshore bedrijfsoprichting diensten in Dubai bieden deskundig advies en ondersteuning voor ondernemers die een bedrijf willen opzetten. We bieden uitgebreide begeleiding bij de registratie van bedrijven, het openen van bankrekeningen en het verkrijgen van visa om een soepel en probleemloos proces te garanderen.

Advies

Bedrijfsregistratie

Bankrekening openen

Assistentie bij visa

Special

SPV

Een Special Purpose Vehicle (SPV) is een juridische entiteit die is opgericht voor een specifiek doel, zoals het verwerven en beheren van activa of het beperken van risico's. SPV's worden vaak gebruikt door bedrijven om financiële risico's af te schermen, hun kernactiviteiten te beschermen en toegang te krijgen tot financieringsmogelijkheden. SPV's worden vaak gebruikt door bedrijven om financiële risico's af te schermen, hun kernactiviteiten te beschermen en toegang te krijgen tot financieringsmogelijkheden. Voor het opzetten van een SPV worden registeraccountants aangesteld om de benodigde documentatie in te vullen, waaronder details over de structuur en activa van het bedrijf.

Er zijn verschillende soorten SPV's, waaronder securitisatie-vehikels, asset-backed securities en gestructureerde beleggingsvehikels. Elk type heeft zijn eigen doel en voordelen die inspelen op specifieke zakelijke behoeften.

Benefits

Voordelen van een SPV

Uw persoonlijke activa scheiden van de activa van het bedrijf

Zie Meer

Een SPV stelt u in staat om uw persoonlijke bezittingen te scheiden van de bezittingen van het bedrijf. Dit cruciale onderscheid beschermt uw persoonlijke financiën tegen de verplichtingen en aansprakelijkheden van het bedrijf.

Bieden een beschermingslaag tegen potentiële aansprakelijkheden

Zie Meer

Door een SPV op te richten, creëert u een extra beschermingslaag tegen mogelijke juridische en financiële aansprakelijkheden. Deze extra beveiliging kan uw persoonlijke vermogen beschermen in geval van onvoorziene zakelijke uitdagingen.

Bieden flexibiliteit in termen van eigendomsstructuur

Zie Meer

SPV's bieden flexibiliteit bij het structureren van eigendom, waarbij verschillende belanghebbenden en investeringsarrangementen worden ondergebracht. Deze veelzijdigheid is gunstig voor bedrijven met complexe eigendomsstructuren of partnerschappen.

Belastingefficiëntie

Zie Meer

Het gunstige belastingklimaat in Dubai kan de belastingefficiëntie van uw SPV verbeteren. De belastingbeleidslijnen van de stad kunnen worden aangepast om belastingdruk te minimaliseren, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bedrijven die streven naar belastingoptimalisatie.

SPV

Onze deskundige Special Purpose Vehicle oprichtingsdiensten

Voor bedrijfseigenaren die risicogerelateerde activa willen kopen, verkopen of beheren, bieden we gespecialiseerde advies- en oprichtingsdiensten. Om uw SPV in overeenstemming met de wetgeving te houden en de doelstellingen met succes te bereiken, bieden we ook diensten voor doorlopend beheer.

Raadpleging

Oprichting van een entiteit

Behoorlijk bestuur

Naleving

Doorlopend beheer