+971 58 543 7712
info@emifast.com
+31 20 808 11 45
Blog

Alles over uw zakelijke bankrekening

September 16, 2022
Author
Amal Eeckhout

Zakelijke bankrekeningen kunnen een van de lastigste processen zijn die u moet doorlopen bij het opzetten van uw bedrijf in Dubai. Hoewel u zich nergens zorgen over hoeft te maken omdat wij alles voor u zullen regelen, is het toch handig om te weten hoe alles in zijn werk gaat. Deze bankrekening gaat u helpen bij het observeren van al uw transacties, stortingen en leningen indien nodig. Met uitdagingen zoals:


- Een fysiek kantoor nodig hebben

- Moet te allen tijde geloofwaardigheid bewijzen

- Niet gemakkelijk te openen als u uit een risicovol land komt


Om een bankrekening te openen voor een LLC of Free Zone heeft elke bank zijn eigen tijdlijn, alles bij elkaar zal het tot vier weken duren om dit proces te voltooien.

Je bankrekening openen in Dubai

De VAE staan niet toe dat u zaken doet met een persoonlijke bankrekening, dus afgezien daarvan moet u ook een zakelijke bankrekening openen.

Uw bedrijfsrekening moet een lopende rekening zijn, dit betekent dat dit een transactierekening moet zijn.

Dit type rekening biedt de ideale manier om dagelijkse transacties uit te voeren, met een chequeboekje, betaalkaart, geen limiet op uw geldopnames, en vele andere sterke punten.


Zichtrekeningen zijn de belangrijkste rekeningen die gebruikt worden voor bedrijfsrekeningen, dit heeft een voor de hand liggende reden en dat is: de mogelijkheid van vele dagelijkse transacties.


Wanneer wij uw bankrekening openen hebben wij een aantal documenten nodig, deze documenten bevatten:

  1. Handelsvergunning welke wij reeds voor u hebben verzorgd
  2. Certificaat van registratie van het bedrijf
  3. Visums en paspoorten van u en de aandeelhouder
  4. De oprichtingsakte en de statuten van het bedrijf


Hoe zit het met Kredietkaarten?

Creditcards zijn erg handig om te gebruiken voor bedrijven, hiermee kunt u kleine of grote aankopen doen op krediet, ze mogen alleen gebruikt worden voor zakelijke doeleinden, elke persoonlijke aankoop is hier niet toegestaan. Deze kaart is zeer belangrijk en kan worden gebruikt als een metriek die wordt geassocieerd met de welvarende gezondheid van uw bedrijf.


Het is ook van cruciaal belang om te weten dat deze kaart kan worden gebruikt voor noodgevallen binnen het bedrijf, maar we raden u wel aan om een creditcard aan te schaffen voor u om een credit score op te bouwen voor uw bedrijf.


Daarnaast is het kiezen van de juiste creditcard voor u een waardevolle beslissing om te maken als ondernemer, aangezien veel banken verschillende regelingen hebben. Wij helpen u bij deze beslissing en zorgen ervoor dat uw keuze voldoet aan uw wensen en behoeften. Bij dit proces zult u ook aan een aantal criteria moeten voldoen.


-          Een geldige trade license

-          Uw leeftijd

-          Uw inkomen


Aan de slag op dit is een spannende reis waar we zijn ter ondersteuning en bijstand te allen tijde, waardoor het een probleemloos proces voor u.

Wij regelen dit in een tijdspanne van 2 tot 4 weken, bent u klaar om in te springen?